Étkezéssel kapcsolatos információ!

Posted

Tisztelt Szülők!

Dr. Nagy János Polgármester úrral történt egyeztetés követően a következő tájékoztatást adom.
Nyíracsád község Önkormányzata minden rászorult (gyermekvédelmi határozattal rendelkező) gyermek számára ingyenesen biztosítja a digitális oktatás idejére az egyszeri meleg étkeztetést (ebédet).
Az étkezést már 2020. március 16-tól igénybe lehet venni. Kérünk mindenkit, hogy 11-13 óra között jöjjenek az ételért saját ételhordót hozva az iskola konyhájára. Lehetőleg 11 órától az alsótagozatos, 12 órától pedig a felsőtagozatosok érkezzenek. Természetesen testvérek esetében egyszerre el lehet vinni az ételt. Az ebéd átvételét aláírásukkal kell igazolniuk.
Kihangsúlyozom, hogy amennyiben jár gyermeküknek az étkezés, azt vegyék át, nem szeretnénk egyetlen egy adagot sem a moslékba dobni!
Felhívom szíves figyelmüket arra, hogy gyermekadagokat (nem felnőtt!!!) fogunk osztani, aminek mennyiségét és minőségét bármikor ellenőrizhetik az illetékes hatóságok.
A többi iskolás számára a digitális oktatás idejére nem tudjuk biztosítani az étkezést.
Javasoljuk, hogy amennyiben az iskola konyhájának szolgáltatást igénybe kívánják venni, lehetőségük van felnőtt ebéd vásárlására előzetes megrendelés alapján. Ennek ára 650 Ft/ adag.
Étkezéssel kapcsolatos kérdéseiket a 52/ 206-412-es telefonszámon tehetik fel.


Üdvözlettel,
Garda László
intézményvezető