Felavattuk az új pályát

Posted
Ez az ünnepség kicsit más volt, mint az eddigiek. Ezen ugyanis gyerekek és szülők sem vehettek részt, kivéve azok, akik szerepeltek.
Olyan szerencsés gyerek voltam, hogy szerepelhettem a műsorban. Egy angol nyelvű dalt énekeltem, aminek Amazing Grace, vagyis Csodálatos kegyelem a címe. Ez a dal egy egyházi ének, ami a kegyelemről, és annak segítségéről szól. Sokat készültem, és mindent beleadtam, hogy a legjobbat nyújtsam. Nagyon izgultam a fellépés előtt, de tudtam, hogy ha elengedem magam, akkor sikerülni fog. És sikerült is. Éneklés közben remegett a lábam, mert nagyon féltem, hogy elrontom a dalt. Sokat izgultam fellépés alatt, persze nyugtattam is magam. Végül nagyon jól esett a sok taps, érsek atya biztató tekintete. Megkönnyebültem. Az énekkarral is énekeltem. Nagyon tetszett maga az ének is, de legjobban a hegedűvel való kíséret. Végül mi zártuk az ünnepséget egy aerobikos tánccal. Nagyon tetszett a tánc, bár kicsit rossz volt, hogy esett az eső.
Boldogan jöttem haza, remélve, hogy legközelebb is ilyen szerencsés leszek. Nagyon szépen köszönöm a sok ötletet és segítséget az énekhez, a tánchoz és a cikkhez is felkészítő tanáraimnak:Tóthné Szabó Mariann, Guggné Bálega Mónika és Kedves Györgyné Zilahi Enikő tanár néniknek.
Tóth Zsuzsanna 6.B