HAGIT-os sikerek

2019.november 22-én, Hajdúdorogon, a Hajdúdorogi Görögkatolikus Ifjúsági Találkozón vett részt iskolánk 23 tanulója, hogy megméretesse tudását és ügyességét különböző tantárgyi versenyeken.

A versenyen -amelyet immár nyolcadik alkalommal rendeztek meg a Szent Bazil Görögkatolikus Általános Iskolában – kilenc egyházi iskola diákjai csaptak össze egyéni vagy csapatversenyben.

A versenyeredmények fantasztikusak lettek, hiszen:

  • angol nyelvi versenyen első helyezést ért el Jurkovics Levente, 6.b osztályos tanulónk.
  • 5-6. évfolyamon hittan tantárgyból első lettek: Rácz Dorottya, Furó Zsófia és Verdes Netti  a 6.a osztály csapatából,

második helyen végzett Kerti Csenge, Hajdu Raul és Simon  Mihály az 5.b osztályból.

  • a 7-8. évfolyamosok versenyéről a dobogó összes fokán nyíracsádi hittanosok álltak, első helyen végzett : Krekk Petra, Mikáczó Réka és Rácz Edina csapata, a 7.a osztályból, második helyezést értek el: Széll Nóra, Csingi Tamás, Kerti Benedek a 7.b osztályból, a harmadik helyen pedig a nyolcadikosok csapata diadalmaskodott: Hudácskó Dóra, Szabó Anna és Szilágyi Balázs személyében.

 Mindenkinek szívből gratulálunk a fantasztikus sikerekhez, és köszönjük a felkészítő tanárok munkáját is. Angol nyelvből Koleszár Tímea tanárnő, hittanból Tóth Elek atya, Tatai Zoltán atya és Simonné Czentye Anikó segítette a diákok munkáját.

 

 

                                            Simonné Czentye Anikó