Szülői tájékoztató!

Posted

Tisztelt Szülők!

A jelenleg kialakult vészhelyzetre való tekintettel az alábbi információkat osztjuk meg Önökkel:

– 2020. 03. 16-tól (hétfő) az iskola nem fogad gyermekeket, a tanulóknak tilos a köznevelési intézmény oktatási célú látogatása!

– A gyermekétkeztetés biztosítása önkormányzati feladat, jelenleg is tartanak az egyeztetések Dr. Nagy János Polgármester úrral ennek részleteiről. Biztosítjuk Önöket, hogy egyetlen rászoruló gyermek sem marad meleg étel nélkül.

– Amennyiben semmiképpen nem tud a szülő gyermekéről gondoskodni, az iskola indokolt esetben, írásbeli kérelemre, vezetői elbírálás után, csak és kizárólag gyermekfelügyeletet biztosít. A szülő ebben az esetben nyilatkozik arról, miszerint  tudomásul veszi, hogy az intézmény nem tud felelősséget vállalni a fertőzésveszély elkerüléséért.

– Felelős szülői magatartást várunk el, ami azt jelenti, hogy a gyermek otthon, vagy rokonoknál (ne NAGYSZÜLŐ) legyen 8 és 16 óra között. Tehát nem rendkívüli szünetről van szó, semmi esetre se engedjék őket csavarogni, a faluban mászkálni.

– Digitális munkarenddel oldjuk meg a tanítást. Ennek megvalósításáról hétfőn dönt a nevelőtestület.

– Az eddigi jól megszokott módon az osztályfőnökök  információkkal látják el a szülőket elektronikus úton. Kérjük a személyes kapcsolattartást mellőzni szíveskedjenek.

– Kérjük Önöket, kísérjék figyelemmel iskolánk honlapját, facebook oldalát és a mozanaplót !

– Kérdéseiket emailben tehetik fel a garduska70@gmail.com címre, vagy elektronikus úton az osztályfőnökökön keresztül.

Köszönöm együttműködésüket!  Bízva a  Gondviselés erejében, tisztelettel:

 

Garda László

intézményvezető