Tisztelt Szülők!

Posted

Mint tudják, országosan megkezdődött a pedagógusok Covid 19-re való tesztelése. Nálunk is megvolt az első teljes szűrés, és 2 pedagógusnál kimutatták a vírus jelenlétét. A járványügyi hatóságokkal egyeztetve a következő döntések születtek.

Iskolánkban november 30-án tanítás nélküli napot tartunk (a december 18-i napot hozzuk előre), majd december 1-4. között digitális tanrend szerint fogjuk a diákokat tanítani. Jövő héten pénteken várhatóan újra tesztelnek minden pedagógust, és ennek eredményétől függően vagy folytatódik a digitális oktatás vagy visszaállunk a normál tanítási rendre. Erről december 4-én fogunk tájékoztatást adni.

Hétfőn a tanítás nélküli nap miatt étkezést nem tudunk biztosítani a gyerekek számára, de keddtől már mindenki elviheti az ebédet 11-13 óra között saját ételhordóban.

A továbbiakban minden osztályfőnök felveszi Önökkel a kapcsolatot. Kérdéseikkel forduljanak Önök is hozzájuk.

Az iskolában mindig tartózkodik majd vezető munkaidőben, így minden segítséget megpróbálunk megadni az esetleges problémákra.

Kérem, hogy gyermekük lehetőleg otthon tartózkodjon, kerüljék a személyes kontaktokat. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel,

Garda László

intézményvezető